Tijdloze romantiek is de trouwringen trend van 2018

In elke branche bevinden zich verschillende trends, in ons vakgebied is er dit jaar ook een populaire trend in de trouwringenwereld namelijk: Tijdloos en Romantiek! Tijdloos en Romantiek, wat bedoelt Rozenhof Trouwringen daar precies mee? Met de trend tijdloos en romantiek bedoelen we dat vele trouwringen vol met elegantie zitten. De trouwringen zijn klassiek maar tegelijkertijd ook zeer modern!

Lekker veel bling

Lekker veel bling

Schitterende triset

Schitterende triset

 

 

 

 

 

 

 

 

Allereerst, de Triset, een ringenset die voor de bruid bestaat uit een solitaire ring, een memoriering en een gladde trouwring. Deze drie ringen vormen samen een schitterende trouwring en wordt ook zeer vaak uitgekozen, want waarom zou je voor een ring gaan als je ook voor drie kunt kiezen? Oftewel, deze trisets zijn eenvoudig en hebben een luxe uitstraling dat past bij dé trend van het komende jaar!

Twist trouwringen

Twist trouwringen

Exclusieve witgouden trouwringen

Exclusieve witgouden trouwringen

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast zijn trouwringen met een draaiing in de ring erg populair! Wij noemen dit soort trouwringen ook wel twist-trouwringen, het lijkt bij deze ringen sets alsof twee ringen zijn samengesmolten tot één schitterende trouwring. Deze trouwringen zijn dan ook vaak vervaardigd uit twee kleuren, daardoor is de draaiing sneller te herkennen.

De perfecte match

De perfecte match

Trouwringen met een betoverende diamant

Trouwringen met een betoverende diamant

 

 

 

 

 

 

 

 

Ten slotte hebben we ook nog dé droomtrouwring van bijna elke bruid! Want in deze categorie komt erg veel bling bling aan de orde. Een trouwring met een betoverende diamant waar u voor eeuwig verliefd op zou blijven. Niet bang om op te vallen? Dan  heeft Rozenhof Trouwringen nog iets anders in petto: Bij een trouwring met zo’n betoverende diamant kunt u het overige deel ook gedeeltelijk bezaaien met kleinere diamanten. Deze trouwringen zijn beschikbaar in alle kleuren! Zoals geelgoud, witgoud en roodgoud of een combi. Bij het zien van de onderstaande afbeeldingen zou u volmondig ‘ja’ zeggen. Schitterende trisetten, toch?

Heeft u niet genoeg aan alleen het zien van deze schitterende trends? Maak een afspraak en kom langs in onze unieke trouwringenstudio met meer dan 2500 trouwringensets en Rozenhof Trouwringen zou u de trends van 2018 laten bewonderen!  Een verliefd gevoel en een grote glimlach zijn gegarandeerd bij deze bewondering..

T. 0528-391222
E. info@rozenhoftrouwringen.nl
Plan online uw afspraak
Openingstijden van maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur (op afspraak)