Alle trouwringentips op een rijtje

Begin op tijd
Trouwringen uitzoeken is een hele klus, begin daarom op tijd met oriënteren en voorkom op deze manier onverwachte verrassingen.

Social media: ON!
Schakel social media in en doe inspiratie op voordat je een juwelier binnenstapt. Rozenhof Trouwringen raadt jullie aan om is een kijkje te nemen op Pinterest!

Bepaal een budget
De enige mensen die in jullie portemonnee kunnen kijken, zijn jullie zelf. Bepaal dus samen een budget zodat er opties kunnen worden uitgesloten waardoor je steeds dichter bij het eindresultaat zal komen.

Blijf bij je eigen stijl
Dit is een echte mustknow, want doe je dit niet? Dan zal jij je trouwring over zo’n 30 jaar niet meer mooi vinden en dat is iets dat je echt niet mee wilt maken.

Maak er een feest van
Trouwringen uitkiezen doe je maar één keer, dus maak er een feest van! Je draagt je trouwring immers ook elke dag, het zal dus een herinnering zijn waar je vaak aan terug denkt.

Kies een materiaal
Het handige hieraan is dat wanneer je de juwelier binnenstapt, dit vaak een van de eerste vragen is. En het is toch fijn als jullie deze vraag kunnen beantwoorden?

Bepaal de breedte
Iets anders waar je snel een keuze in zal maken, is de breedte van je droomtrouwring. De trend op dit moment is echter de smalle trouwring.

Denk aan edelstenen
Bijna elke bruid kiest tegenwoordig voor een aantal sprankelingen in haar trouwring, maar wat voor sprankeling wil jij? Er bestaan namelijk veel meer edelstenen dan de bekende diamant. Denk bijvoorbeeld aan saffier, smaragd of robijn.

Dit zijn de tips die Rozenhof Trouwringen voor jullie heeft verzameld. Jullie kunnen op onze site uitgebreide collectie bewonderen Wij zullen klaar staan voor al jullie (d) ringende vragen via:

T.: 0528-391222
M.: 06-54640941
of online agenda
E.: info@rozenhoftrouwringen.nl
https://www.rozenhoftrouwringen.nl/