Trouwringen trends

TROUWRINGEN TRENDS 

Strakke trouwringen met diamanten

Strakke trouwringen
met diamanten

De trend in trouwringen is koele elegantie, want “cool is beautiful”
De klassieke gouden trouwring is tijdloos en zal waarschijnlijk wel altijd blijven bestaan. Ook vandaag de dag, zijn er nog veel mensen die kiezen voor een klassieke geelgouden trouwring. Deze trend zal zeker blijven het komende jaar, alleen hebben de nieuwe modellen niet veel

Witgouden trouwringen

Witgouden trouwringen

meer weg van de modellen uit grootmoeders tijd. Klassiek goud wordt nu gecombineerd met geraffineerde afwerkingen en prachtige diamantslijpsels.  Marylin  Monroe zong het al in 1953 “a diamond is a girl’s best friend.” De diamant is hot!

De vraag naar “coole” materialen zoals palladium, platina en witgoud wordt steeds groter en populairder. Daarom is de trend “cool is beautiful”.

Moderne trouwringen in witgoud met diamanten

Moderne trouwringen in
witgoud met diamanten

Net zoals in de mode is zwart-wit ook een trend die erg populair aan het worden is. Onze dia y noche collectie van witgoud met titanium en witgoud met palladium, sluit daar prachtig bij aan. Cool and mysterious!

We worden wat losser in de omgang en kijken meer naar wat past bij onze persoonlijkheid. Goudsmeden beschikken vandaag de dag over innovatieve technieken waardoor van alles mogelijk is. Trouwringen in palladium met een rivier van briljant geslepen diamanten, bi-color trouwringen vervaardigd uit witgoud met roodgoud, palladium ringen met kleurendiamanten, alles kan. A personal ring!