Trouwringen

Trouwringen zijn het symbool van de liefde

Bij trouwen horen ringen, het symbool van de liefde voor elkaar. Theo Verbree van Rozenhof Trouwringen vindt dat het uitzoeken van de ringen de ultieme belevenis voor u moet zijn. Deze belevenis begint al bij aankomst op “de Rozenhof”, idyllisch gelegen in Veeningen.

Het uitzoeken van uw trouwring wordt zo een belevenis.

Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee en een zalig gebakje neemt hij de tijd voor u om u de ring van uw keuze uit te laten zoeken uit de unieke collectie van 2500 ringen van enorme diversiteit, speciaal samengesteld voor bijzondere mensen zoals u. Een ring van witgoud, geelgoud, roodgoud, platina of bicolor, met of zonder diamant(en),  er is voor elk wat wils. Ook kunt u uw eigen ring laten ontwerpen.

Het uitzoeken van uw trouwring wordt zo een belevenis.

Zoals hierboven is vermeld bevindt Rozenhof Trouwringen zich op landgoed “De Rozenhof” te Veeningen, een klein Drents dorpje. Geen juwelier in een drukke stad met lange wachtrijen , nee niks van dat alles. Rust en persoonlijkheid zijn de kernwoorden die Rozenhof Trouwringen hanteert, zodat het uitzoeken van uw trouwring een belevenis wordt.Ondertussen kunt u namelijk genieten van het adembenemende uitzicht op de fraai aangelegde tuin en het sfeervolle achtergrondmuziekje.

Trouwringenstijlen

U bevindt zich nu onder het kopje trouwringen, hier hebben wij stukjes  geschreven over verschillende categorieën van trouwringen.

Op de website;
www.Rozenhoftrouwringen.nl , staat de unieke collectie trouwringen in groepen verdeeld om het zoeken voor u te vergemakkelijken. Neemt u ook vooral daar een kijkje.

En Rozenhof TRouwringen heeft een aantal eyectachers uit verschillende stijlen speciaal voor uw verzameld

 

Grootste collectie trouwringen
Bezoek onze unieke trouwringen studio met de grootste en meest exclusieve collectie van Nederland.
T. 0528-391222
E. info@rozenhoftrouwringen.nl
Plan online uw afspraak 
Openingstijden van maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur (op afspraak)