Exclusieve trouwringen

Exclusieve trouwringen kopen?

Rozenhof Trouwringen maakt uw trouwring geheel naar wens

Als symbool voor het belangrijkste moment in uw leven horen trouwringen exclusief te zijn. Eigenaar en juwelier Theo Verbree zit reeds 40 jaar in het vak. Als ervaren goudsmid kan hij al uw wensen samenvoegen tot een unieke trouwring. Daarbij biedt onze mooie, prachtige locatie  met een fraaie tuin eromheen romantisch onderdak aan de grootste collectie betaalbare trouwringen van heel Nederland. Zo wordt ook het uitkiezen een unieke ervaring. Met regelmatig leuke aanbiedingen geven wij u kwaliteit voor een scherpe prijs. Ontdek nu onze volledige collectie online.

Luxe trouwringen

Schitterende trouwringen


Ambachtelijke trouwringen

Bicolor trouwringen


Exclusieve trouwringen kopen doet u niet zomaar

Theo Verbree besloot in 2002 met zijn vrouw Edita een nieuwe zaak te starten gespecialiseerd in exclusieve trouwringen. Tijdens het kopen staat persoonlijk contact met de klant centraal. Als bruidspaar kunt u in de intimiteit van de ontvangstruimte, met uitzicht op de tuin, in alle rust de volledige collectie ringen bekijken. Indien gewenst wordt uw juweel extra bijzonder gemaakt door de toevoeging van symbolische edelstenen als een aquamarijn voor een gelukkig huwelijksleven of een diamant als baken van onverwoestbare liefde. De collectie van Rozenhof Trouwringen omvat zowel verlovingsringen en trouwringen als vriendschapsringen en naamringen. Een greep uit onze collectie:

Voor de perfecte trouwring maakt u nu een afspraak

We nemen graag de tijd om u te helpen met het uitzoeken van exclusieve trouwringen. Op slechts enkele minuten van de A28, tussen Meppel en Hoogeveen, zijn wij gemakkelijk te bereiken. Moet u ver reizen? Dan geven wij u graag een brandstofvergoeding. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of vrijblijvend een afspraak maken.

Mooiste collectie trouwringen
Bezoek onze unieke trouwringen studio met de grootste en meest exclusieve collectie van Nederland.
T. 0528-391222
E. info@rozenhoftrouwringen.nl
Plan online uw afspraak 
Openingstijden van maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur (op afspraak)