Bijzondere trouwringen van de maand

Doordat wij, Rozenhof Trouwringen, houden van trouwringen en dan voornamelijk zeer bijzondere trouwringen, gaan wij u dit jaar iedere maand één zeer exclusief trouwringenpaar laten zien. Deze pareltjes krijgen namelijk niet zoveel aandacht, omdat deze ringen overladen worden door onze zeer uitgebreide collectie. Dus maak je klaar voor de bijzonderste trouwringen voor komend jaar.

Zeer exclusieve trouwringen van de maand januari

Het jaar 2021 is ingegaan, velen van jullie zullen leuke cadeautjes hebben gekregen de afgelopen periode. Ben jij ook degene die ten huwelijk is gevraagd rond de kerst? Dan laten wij u nu een zeer exclusief paar zien, waar iedereen smoorverliefd op zal worden.

Ja, we hebben het over het prachtige trouwringensetje die op deze foto te zien is, uitgevoerd in 14 karaat witgoud en talloze diamanten!Zoals u waarschijnlijk ziet, ziet u in deze ringen twee lagen. Deze lagen stralen luxe uit en dan ook nog die sprankelende rijen diamanten in de damesring, hadden we het goed? Bent u al smoorverliefd op deze trouwringen? En als u man meer van natuurlijk ogende ringen houdt, kan dat natuurlijk. Bij Rozenhof Trouwringen kunt u namelijk ringen aanpassen zoals jullie jullie droomtrouwringen graag willen hebben.

Zeer exclusieve trouwringen

Zeer exclusieve trouwringen

Hartslag trouwringen van de maand februari

Krijgen jullie helemaal hartkloppingen wanneer je denkt aan het organiseren van een bruiloft? Dat is na het dragen van deze trouwringen niet meer nodig, want dit zijn niet zomaar trouwringen anders zal het natuurlijk niet in het ‘Bijzonderste trouwringen van de maand’ horen. Deze ringen zijn erg persoonlijk door de hartslag in deze trouwringen, bij haar de hartslag van hem en bij hem de hartslag van haar. En dan ook nog die prachtige roodgouden kleur, een echte eyecather! Deze ringen hebben allebei een bolle profilering en ze zullen super mooi stralen, omdat ze hoogglans afgewerkt zijn. Zijn jullie klaar om deze schitterende trouwringen in liefdeskleur te dragen? Hieronder kunnen jullie een vrijblijvende afspraak bij ons maken.

Bijzondere trouwringen collectie

Persoonlijke naamringen van de maand maart

Maart, de derde maand van het nieuwe jaar is alweer aangebroken. Om nog eventjes in de persoonlijke sfeer te blijven van vorige maand hebben we voor de maand maart een trouwringenpaar waarin jullie namen in elkaars ringen staan! Deze trouwringen zijn dan ook super uniek en zeer persoonlijk natuurlijk.

Hieronder bevinden zich de ringen waarover we het gaan hebben deze maand. Dit persoonlijke setje is uitgevoerd in twee kleuren, ook wel bicolor genoemd. De ringen zijn namelijk vervaardigd uit 14 karaat witgoud en de namen, in dit geval Ines en Mark, zijn vervaardigd uit geelgoud. En dan die stralende diamant in de sierlijke lus van de letter M, wij hebben er maar één woord voor: Schitterend! Bij onze naamringen kunnen jullie echter zelf kiezen voor de verschillende schrijfsoorten, denk aan sierlijke letters of juist blokletters etc. Dit maakt het nóg persoonlijker!

Persoonlijke naamringen

Ambachtelijke trouwringen van de maand april

April, de maand waarin de bloemetjes weer langzaam tevoorschijn komen en iedereen weer met een brede glimlach in een zomerjas straalt. Deze maand hebben we dus ook gekozen voor een trouwringensetje die bestaat uit twee brede ringen in een ambachtelijke stijl. Deze stoere trouwringen zijn vervaardigd uit 14 karaat witgoud en een ruwe motief. Er is echter één sprankelend element in deze ring die de stoerheid van deze ringen breekt! En jullie raden het waarschijnlijk al, we hebben het hier over de reusachtige diamant in de damesring! Deze diamant is briljantgeslepen en laat het trouwringenpaar zó mooi stralen, al zeggen we het zelf.

Ambachtelijke trouwringen

Ambachtelijke trouwringen

Unieke trouwringen van de maand mei

De maand mei is ingegaan en wij hebben voor deze maand een uniek trouwringenpaar uit onze uitgebreide collectie gezocht om even in het zonnetje te zetten. Want in deze maand krijgen we steeds meer te maken met het zonnetje!

De trouwringen op deze mooie foto, daar gaan we het vandaag over hebben. Want kijk is naar die bijzondere ‘look a like’ vlecht in het midden van beide ringen. Maar dat is niet het enige wat deze ring zo uniek maakt, ook is de kleurstelling mooi en passend! De buitenste twee banen zijn uitgevoerd in witgoud met een glanzende finish.En dan in het midden die mooie vlecht in het geelgoud, en hebben we jullie al verteld dat deze ook nog een betekenis heeft?  Een vlecht staat namelijk symbool aan verbintenis. Wat een mooi symbool hé? Want jullie zijn natuurlijk ook verbonden met elkaar door middel van deze ringen.

Unieke trouwringen

Unieke trouwringen

Bijzondere geelgouden trouwringen van de maand juni

Dan zijn we alweer aangekomen in de maand juni, de maand waarin de zomer begint. Voor deze maand hebben we ook weer iets bijzonders uit onze collectie om te laten zien aan jullie!

Deze trouwringen zijn vervaardigd uit geelgoud, maar wel hebben de ring voor hem en voor haar verschillen. Zo ziet u dat bij de herenring een gedeelte glanzend en een groter gedeelte is afgewerkt met zandmat. En bij de ring voor haar valt u waarschijnlijk direct iets bijzonders op, ja u heeft het goed. Het is de groene smaragd in de ring! Deze smaragd kleurt heel mooi bij de geelgouden ring en zal allemaal oogjes trekken naar jullie mooie trouwringenpaar.

Bijzondere geelgouden trouwringen

Bijzonderste match van juli

Deze maand hebben we een touwringenpaar voor jullie uitgezocht waarvan je niet zal denken dat deze bij elkaar horen. Vandaar de naam de bijzonderste match van juli. Laten we wat details bespreken van dit bijzondere trouwringenpaar want deze pareltjes zijn zeker de moeite waard om meer over te weten te komen.

Deze mooie pareltjes zijn uitgevoerd in witgoud en zijn met liefde bij elkaar gezocht. De twee ringen verschillen immens van elkaar en dat is te zien aan alles, denk bijvoorbeeld aan de breedte en de opmaak. Die opmaak van de ring voor de bruid is echter ook zeer bijzonder, en dan heb ik het in speciaal over de 2 eyecatchers! Eén gemaakt van saffier en de wit kleurige edelsteen is een mooie diamant. Beide edelstenen zijn briljant geslepen en stralen enorme luxe uit. “Shine right like a diamond!”

Bijzondere trouwringen match

Bijzondere trouwringen match

Mooie tricolor trouwringen van de maand augustus

Augustus, de maand waarin velen op vakantie zijn. In deze vakantiemaand hebben  wij weer een trouwringenpaar uitgezocht waarvan wij vinden dat deze in ‘de bijzonderste trouwringen van de maand’ thuis hoort. en dat omdat deze trouwringen zijn vervaardigd uit wel 3 kleuren! Namelijk in wit-, geel- en roodgoud. En deze ringen hebben nog meer te bieden, in de damesring ziet u namelijk ook  6 (!) diamanten. Verder zijn deze ringen gepolijst en lijken ze erg veel op elkaar, in tegenstelling tot de trouwringen van vorige maand.

Mooie tricolor trouwringen

Mooie tricolor trouwringen

Exclusieve witgouden trouwringen van de maand september

September, ook wel de fruitmaand genoemd en in deze maand begint de herfst. Deze trouwringen krijgen deze maand aandacht van ons door zijn exclusiviteit.

De trouwringen van deze maand zijn uitgevoerd in witgoud en hebben een stralende glanzende finish. De damesring zal in dit geval de meeste ogen trekken. Dit omdat zij immens veel diamanten in haar bezit heeft die briljant geslepen zijn en ook zijn de diamanten in een strakke manier gesetteld. de trouwring voor hem is zeer neutraal, dit maakt het setje ook tot één. Deze trouwringen zijn klaar om gedragen te worden door een liefdevol koppel en zullen bij velen erg mooi staan!

P8052205

Exclusieve witgouden trouwringen

Kunstige trouwringen van de maand oktober

Deze maand hebben wij gekozen voor een kunstig trouwringensetje, omdat in de maand oktober de natuur ook heel kunstig eruit ziet. Denk bijvoorbeeld aan al die bladeren die verkleuren en die kunstenaars laten inspireren om daar een schilderij van te maken.

Deze trouwringen zijn vervaardigd uit geelgoud en hebben een stoer motief in de ringen. Deze stoerheid wordt gebroken door de kunstige zettingen van de diamanten in de ring voor de bruid. Iets anders creatiefs in deze ring zijn de verschillende groottes van de diamanten dat zorgt voor meer variatie. Liefde maakt gelukkig, maar deze trouwringen doen daar nog een schepje boven op.

Kunstige trouwringen

Kunstige trouwringen

Diamanten trouwringen van de maand november

November, een maand waarin de eerste kerst en sinterklaas aankopen al worden gedaan. En wie weet is jou toekomstige echtgenoot al op pad geweest voor een verlovingsring. You never know..
Een verlovingsring is vaak lekker bezet met vele diamanten, de meeste dames voelen zich in het begin vaak net een prinses! Deze maand kiezen wij voor diamanten trouwringen, want welke bruid wil nou geen diamant in haar trouwring?

Dit trouwringensetje is vervaardigd uit wit- en geelgoud en is afgewerkt met een matte én gepolijste finish! De diamanten in de trouwring van de bruid zijn in het witgouden gedeelte gezet en zijn geheel rondom geplaatst, erg mooi. Shine bright like a diamond..

Diamanten trouwringen

Diamanten trouwringen

Roodgouden trouwringen van de maand december

En we zijn alweer aangekomen bij de laatste maand van het jaar 2017. Over één maand zullen er nieuwe trends opduiken in trouwringenwereld en daar gaan wij nu alvast op in. Deze maand heeft Rozenhof Trouwringen namelijk gekozen voor een trouwring die wordt gekenmerkt door de roodgouden kleur. Erg mooi en wij verwachten dat dit een populaire kleur gaat worden aankomend jaar.

Dit trouwringenpaar is een combinatie van vele trends die naar onze mening gaan opduiken in 2018. Want in deze trouwringen is de roodgouden kleur verwerkt in combinatie met een stoer materiaal genaamd carbon! En dan die romantische rozen op de ring en ten slotte die schitterende diamanten. Prachtig toch?

Roodgouden trouwringen

Roodgouden trouwringen

Bezoek onze unieke trouwringen studio met de grootste en meest exclusieve collectie van Nederland.
T. 0528-391222
E. info@rozenhoftrouwringen.nl
Plan online uw afspraak
Openingstijden van maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur (op afspraak)