Moderne trouwringen van de maand

Hier bevinden zich de meest moderne trouwringen. Wij hebben deze selectie gemaakt om u een glimp van onze collectie te laten zien. Elke maand laten wij u een ring zien uit een verschillende categorie, zodat er voor iedereen een modern setje bij zit!

Moderne trouwringen

Moderne trouwringen

Diamanten trouwringen van de maand december

En dan zijn we alweer aangekomen bij de allerlaatste maand van het jaar: december, ook wel de feestmaand van het jaar genoemd. Sinterklaas is weer in het land, de kerstboom wordt opgezet en schitterend versierd door middel van glimmende kerstballen. Om in deze glimmende stemming te blijven, hebben wij deze maand gekozen voor een sprankelend trouwringenpaar uit de categorie: Diamanten trouwringen.

Hieronder ziet u beeldschone trouwringen uitgevoerd in witgoud. Deze blinkende trouwringen hebben een prachtige overloop wat een draaiend effect geeft. In de damesring bevindt zich een schitterende rij met allemaal diamanten die briljant geslepen zijn. De herenring heeft geen diamanten waardoor de ring iets natuurlijker lijkt en samen een prachtig setje vormen. Deze exclusieve trouwringen met een chique uitstraling zijn perfect voor een schitterende toekomst samen!

Witgouden trouwringen met diamanten

Witgouden trouwringen met diamanten

Bekijk meer diamanten trouwringen

Robuuste trouwringen van de maand november

In de maand november telt een kenbare weerspreuk: “november telt 30 dagen, maar het dubbele aan wind en regenvlagen.” Aangezien we deze maand van die krachtige en stevige herfstbuien hebben, hebben wij deze maand voor een bijzonder setje trouwringen gekozen uit de categorie: Robuuste trouwringen.

Hieronder ziet u een exclusief paar trouwringen uitgevoerd in geelgoud.  Deze robuuste ringen hebben een breedte van 6,8 mm wat zorgt voor een stoer effect. Dit stoere effect wordt echter een beetje weggevaagd door de glans op de ringen en één sprankelende diamant bij de bruid. Verder hebben de ringen een ongelijk motief wat natuurlijk het robuuste trouwringenpaar compleet maakt!

Robuuste, geelgouden trouwringen

Robuuste, geelgouden trouwringen

Meer robuuste trouwringen bekijken

Strakke trouwringen van de maand oktober

Oktober, de maand waarin bladeren verkleuren en langzaam van de bomen afwaaien. Hier en daar ziet u al wat accessoires voor de allerlaatste dag van oktober, namelijk Halloween! Oranje komt veel aan bod door de prachtige pompoenen die u deze maand erg veel ziet. Deze maand hebben wij een schitterend witgouden trouwringenpaar uitgekozen in de categorie: Strakke trouwringen.

Hieronder bevindt zich een modern trouwringenpaar die wij wat extra aandacht geven deze maand. Dit prachtige setje is uitgevoerd in witgoud in combinatie met carbon. Het duo is bijna identiek aan elkaar, maar bij de bruid ziet u lekker veel bling door een princess geslepen diamant, zo zuiver als een ster! De ringen zullen bij iedere huidskleur passen en staat symbool voor eindeloos geluk voor jullie toekomst samen!

Strakke trouwringen met carbon

Strakke trouwringen met carbon

Meer strakke trouwringen bekijken

Roodgouden trouwringen van de maand september

September, de fruitmaand van het jaar en de zomer is bijna afgelopen. Deze maand hebben wij voor de categorie: Roodgoud gekozen. Niet bang om op te vallen? Dan zijn roodgouden trouwringen echt wat voor jullie.

Hieronder ziet u een foto van één van onze prachtige roodgouden trouwringen. De ringen zijn allebei 6,5 mm breed en zijn oogverblindend door de stralende finish. De bruid heeft lekker veel bling, want damesring is belegd met heel veel stralende, briljant geslepen, diamanten van 0,735 ct. Verder hebben deze ringen natuurlijk de kleur van de liefde dus zullen jullie liefde uitstralen bij het dragen van een roodgouden trouwring.

Roodgouden trouwringen

Roodgouden trouwringen

Meer roodgouden trouwringen bekijken

Stijlvolle trouwringen van de maand augustus

Augustus, de maand waarin de ijssalons en terrasjes altijd helemaal vol zitten en er veel feestjes worden gegeven. Misschien vieren jullie jullie bruiloft ook wel in deze stralende maand augustus. Om jullie bruiloft helemaal geslaagd te maken, hoort daar natuurlijk een prachtig setje trouwringen bij. Deze maand hebben wij gekozen voor stijlvolle trouwringen.

Hieronder ziet u een foto van een van onze vele pareltjes uit onze collectie. Deze ringen zijn uitgevoerd in geelgoud met een zandeffect. De ringen zijn bijna identiek aan elkaar, maar om de bruid te laten schitteren hebben we een stralende diamant in haar ring gezet. Ook bevinden zich door de delen zandmat dunne glanzende, geelgouden lijnen.

Stijlvolle trouwringen

Stijlvolle trouwringen

Meer stijlvolle trouwringen bekijken

Prachtige Ombre- ringen van de maand juli

Juli is de maand waarin de zon het meest schijnt en bijna iedereen vakantie heeft. Mensen gaan op vakantie en komen lekker ontspannen en bruin terug naar huis. Deze maand hebben wij ervoor gekozen om u één trouwringen paar in de categorie ombre-ringen te laten zien. Ombre-ringen zijn de hippe variant van bicolor en tricolor ringen. Bij ombre-ringen is de overloop van de twee of drie kleuren goud erg mooi en geleidelijk. Kunt u niet kiezen welke kleur ring u wilt? Dan zijn ombre-ringen dé perfecte oplossing!

Hieronder ziet u een pareltje uit onze collectie ombre-ringen. Het witgouden gedeelte van de damesring is belegd met twee velden diamanten en één reusachtige diamant centraal. Om het witgouden gedeelte bevindt zich twee smalle banen geelgoud. Verder is de herenring neutraal en rustig, deze trouwringen zijn klaar om gedragen te worden door een gelukkig stelletje!

Ombre-ringen

Ombre-ringen

Bekijk meer prachtige trouwringen

Triset trouwringen van de maand juni

Juni is de maand met twee seizoenen, namelijk de lente en de zomer! Om deze maand nog unieker te maken, hebben we deze maand gekozen voor de categorie: Triset trouwringen. Waarom zou u voor één of twee ringen gaan als u ook voor drie ringen kunt kiezen? Deze ringenset voor de bruid bestaat uit een solitaire ring, memorie ring en een gladde ring. Ze vullen elkaar goed aan en worden alle drie aan dezelfde vinger gedragen. Hieronder ziet u zo’n prachtige triset. Deze ringen zijn uitgevoerd in witgoud en hebben verschillende breedtes.

Triset ring

Triset ring

Grootste collectie van Nederland bekijken

Tijdloze & mooie trouwringen van de maand mei

Onze koning is net jarig geweest en ook vieren we met z’n allen de bevrijding van de Duitse bezetting in Nederland rond 1945. Genoeg redenen om in de maand mei een trouwringenpaar uit categorie: Tijdloos & mooie trouwringen te laten zien.  Deze smaakvolle touwringen zijn uitgevoerd in witgoud en zijn klaar om gedragen te worden door een liefdevol en gelukkig koppel! De ringen zijn redelijk neutraal waardoor u er u hele leven van kunt genieten. De ringen beschikken over twee aan elkaar grensde delen bestaand uit mat witgoud en het smalle deel uit glanzend witgoud. Voor de bruid zijn 9 diamanten gezet in het smalle, glanzende deel.

Tijdloze trouwringen

Tijdloze trouwringen

Meer tijdloze & mooie trouwringen bekijken

Witgouden rozen ringen van de maand april

April, de klok is inmiddels al één uur vooruit gezet waardoor het langer licht is buiten. Ook gaat de temperatuur omhoog en de natuur wordt groener. Aangezien Nederland ook wel het bloemenland wordt genoemd, hebben wij ook exclusieve trouwringen met rozen motieven voor u! Deze maand vinden wij het tijd om eens zo’n prachtige ring met u te delen.

Alleen het woord ‘ja’ komt in u op als u dit schitterende trouwringen setje ziet. Deze ringen zijn net even iets anders door het prachtige motief. De trouwringen zijn identiek aan elkaar en zijn zeer geschikt voor oneindige liefde. Zoals u waarschijnlijk al heeft gezien, bevindt gedurende de hele ring een prachtig rozen motief afgewisseld met matte delen ertussen. Deze foto is wederom gemaakt in de prachtige natuur van Drenthe waar de ringen goed tot z’n recht komen. De schitterende ringen zijn uitgevoerd in witgoud en hebben een breedte van 7 mm. Bent u helemaal onder de indruk van deze prachtige trouwringen? Dan kunt u online of telefonisch een afspraak bij ons maken zodat we jullie wensen kunnen bespreken en jullie de groet collectie trouwringen kunnen laten zien.

Witgouden trouwringen met rozen motief

Witgouden trouwringen met rozen motief

Meer trouwringen met rozen motieven bekijken

Chique trouwringen van de maand maart

Maart, de maand die beschikt over winter en lente. In maart ziet u hier en daar al wat lammetjes en de zon komt weer na lange tijd tevoorschijn. Deze maand hebben wij een trouwringenpaar uitgekozen uit de categorie: Chique!
Hieronder ziet u een foto van het mooiste trouwringenkoppel uit de categorie chique. Deze foto is in de mooie Drentse natuur gemaakt. De ringen zijn uitgevoerd in witgoud en u krijgt spontaan vlinders in u buik bij het zien van deze prachtige trouwringen. De herenring is geheel glanzend en om de ring  stoerder te maken hebben we gekozen voor een brede ring zonder motieven. De damesring is elegant en smal en om niet te vergeten: De gehele ring is rondom bezet met sprankelende diamanten , geslepen in een briljante vorm! Alles bij elkaar is dit een oogverblindend paar trouwringen en deze ringen zullen bij iedereen prachtig staan.

Chique trouwringen

Chique trouwringen

Chique collectie trouwringen

Ambachtelijke trouwringen van de maand februari

Februari, de kortste maand van het hele jaar. Om deze maand niet zomaar te vergeten, hebben wij een een setje trouwringen uitgezocht uit de categorie: Ambachtelijk! Hieronder ziet u een foto van een prachtig trouwringenpaar, gemaakt in de natuur. De ringen zijn uitgevoerd in geelgoud en zijn adembenemend mooi. De solitaire damesring is smal en elegant  voor een elegante bruid. De damesring beschikt immers ook een sprankelende, reusachtige diamant van 0,25 ct. De herenring maakt het setje helemaal compleet! In de herenring bevindt zich een deel mat geelgoud in een gehamerd motief met daaromheen glanzend geelgoud. Deze trouwringen zijn een eeuwig symbool voor pure liefde!

Ambachtelijke trouwringen

Ambachtelijke trouwringen

Ambachtelijke collectie trouwringen

Design trouwringen van de maand januari

Januari, het nieuwe jaar is ingegaan en iedereen begint met een frisse start en oneindig veel doelen. Misschien wordt u dit jaar dan eindelijk ten huwelijk gevraagd of gaat u trouwen. Om u een indruk te geven van onze pareltjes uit onze collectie beginnen we met een koele witgouden trouwringenpaar, toepasselijk bij het weer van deze maand.

Hieronder ziet u prachtige trouwringen uitgevoerd in witgoud. Deze trouwringen hebben een koele ondertoon, maar zullen stralen om iedere vinger. De ringen zijn maar liefst 4,5 mm breed. De herenring is neutraal, maar daar brengt de damesring verandering in! De damesring is namelijk aan de zijkant belegd met diamanten als ijskristallen. Al met al is dit een prachtig setje voor eindeloos geluk!

Witgouden trouwringen met diamanten

Witgouden trouwringen met diamanten

Diamanten trouwringen collectie

Moderne collectie trouwringen
Bezoek onze unieke trouwringen studio met de grootste en meest exclusieve collectie van Nederland.
T. 0528-391222
E. info@rozenhoftrouwringen.nl
Plan online uw afspraak
Openingstijden van maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur (op afspraak)