Top trouwringen van de maand

Top trouwringen bij Rozenhof Trouwringen

Als jij op de top van de berg zit sta ik aan je zij, als je in het dal beland sta ik je bij. Alleen met jou voel ik me gelukkig.

Top trouwringen voor een top gevoel wat je samen beleeft als je trouwringen bij ons uit gaat zoeken.
U kunt onze collectie bekijken. Er zit vast een top trouwring voor u bij!

 

Luxueuze trouwringen van de maand december

Houdt u van luxueuze trouwringen? December is de cadeau-maand  bij uitstek! Fonkelende lampjes in de kerstboom, mooie met lichtjes  versierde tuinen, sfeervolle winkelstraten. De maand december is in één woord schitterend net als deze luxueuze trouwringen met meerdere diamanten.

Luxueuze trouwringen witgoud en geelgoud met prachtige diamanten

Luxueuze trouwringen witgoud en geelgoud met prachtige diamanten

Bijzondere collectie trouwringen

 

Persoonlijke trouwringen met vingerafdruk van de maand november

15 november  is de intocht van Sinterklaas in Gouda. Een prachtige dag om met uw geliefde een persoonlijke trouwring uit te gaan zoeken. Persoonlijker dan deze ringen kunnen wij uw trouwring niet maken. Elke dag is uw geliefde bij u met deze naamringen van witgoud. Oh, kom er eens kijken… bij Rozenhof Trouwringen.

Persoonlijke trouwringen van geelgoud met vingerafdruk

Persoonlijke trouwringen van geelgoud met vingerafdruk

Mooiste collectie trouwringen

 

Strakke trouwringen van de maand oktober

De maand oktober is dit jaar sportief gezien een maand van uitersten. Epke Zonderland won goud op het WK turnen in Nanning en het was crisis bij Oranje na de nederlaag op IJsland.

Jullie zijn sportief en ontmoetten elkaar voor het eerst bij de hardloopgroep, wat jullie beider hart sneller deed kloppen. Jullie gingen een stapje harder voor elkaar lopen en besloten te gaan trouwen.

Doordat deze ring strak van vormgeving is en geen uitstekende delen bevat is deze uitermate geschikt voor de sportieve man en vrouw. De sportieve en strakke ringen zijn 6 mm breed. In de dames trouwring zit een briljant geslepen diamant van 0,06 ct.

Sportieve trouwringen en strak van vormgeving

Sportieve trouwringen en strak van vormgeving

Betaalbare collectie trouwringen

 

Moderne trouwringen van de maand september

We leven in een multicultureel land. Alle mensen brengen hun eigen cultuur mee. Jullie hebben ieder je eigen cultuur, maar samen worden jullie één. Wij hebben prachtige ringen die twee culturen symboliseren.

De moderne witgouden trouwringen  hebben een prachtig, donker ruthenium gedeelte. De 6 mm. brede trouwringen hebben een bolle vormgeving. In de dames trouwring  geven de 3 briljant geslepen diamanten van in totaal 0,036 ct extra cachet.

De moderne witgouden trouwringen

De moderne witgouden trouwringen

Moderne collectie trouwringen

 

Beste trouwringen van de maand augustus

Dit jaar was augustus wereldwijd de warmste en beste maand die ooit is geregistreerd. Bij het zien van je geliefde krijg je het natuurlijk al warm en wanneer jullie voor deze trouwringen van de maand kiezen, dan is het plaatje voor de maand augustus helemaal volmaakt.

De bicolor trouwringen zijn 5 mm breed. Een smal witgouden paadje doorkruist de zinderende geelgouden woestijn. In de damestrouwring gloeien 5 briljant geslepen diamanten. Deze ring is hot!

De speciale bicolor trouwringen

De speciale bicolor trouwringen

Betaalbare collectie trouwringen

 

Unieke trouwringen van de maand juli

Het is hoogzomer. De hoogstaande zon geeft ons energie voor 10.

Eén van onze  geelgouden trouwringen uit de nieuwe collectie trouwringen met symbolen, geeft deze maand uitstekend weer. De  spirituele Keltische trouwring  met organische afwerking uit onze amor diseño collectie. De spiraal staat symbool voor kracht, energie en beweging, maar werd vooral door de Kelten als symbool van de zon gebruikt, omdat hij altijd terugkeert. De ring heeft een organische afwerking waardoor de hoogglans spiraal extra opvalt. Aan het eind van de spiraal is een briljant geslepen diamant geplaatst wat de ring nog meer kracht geeft. Door ieder een helft van het symbool te dragen, weet je elkaar altijd te vinden.

Spirituele Keltische trouwring met organische afwerking

Spirituele Keltische trouwring met organische afwerking

Bijzondere collectie trouwringen

Aparte trouwringen van de maand juni

In juni 2012 stierf eenzame George”, een reuzenschildpad die de laatste was van zijn soort, de Chelinoidid nigra abingdonii. Deze schildpadden bereikten een zeer hoge leeftijd.  Een mooi symbool voor een trouwring is dan ook deze 7 mm brede, witgouden trouwring met schildpaddenpatroon voor een lang, solide huwelijk.  In de dames trouwring zijn 5 briljant geslepen diamanten geplaatst van 0,025 ct.

witgouden trouwring met schildpaddenpatroon voor een lang, solide huwelijk

witgouden trouwring met schildpaddenpatroon voor een lang, solide huwelijk

Aparte collectie trouwringen

 

Mooiste trouwringen van de maand mei

In mei leggen alle vogels een ei, zo ook de raaf met zijn schitterende ravenzwarte kleur. Deze exclusieve trouwring van palladium 500 en carbon zijn voor deze maand gemaakt. Het ravenzwarte carbon en de kronkelende rivier van palladium steken prachtig bij elkaar af. In de dames trouwring zijn in deze rivier 7 briljant geslepen diamanten van 0,035 ct gezet.

ravenzwarte carbon en de kronkelende rivier van palladium

ravenzwarte carbon en de kronkelende rivier van palladium

Exclusieve collectie trouwringen

 

Witgouden trouwringen van de maand april

De zomertijd is inmiddels weer ingegaan. Verlangend kijken we  allemaal uit naar warm, zonnig lenteweer. Helaas laat dit lang op zich wachten. April doet wat hij wil!

Vanwege het koele weer hebben wij een meer dan “coole”ring uitgekozen als ring van de maand.

Prachtige witgouden trouwringen met stralende diamanten

Prachtige witgouden trouwringen met stralende diamanten

Deze prachtige witgouden trouwring in hoogglans is verkrijgbaar in diverse breedtes en diktes. De dames trouwring is bezet met een rij stralende diamanten.

Een stel van deze mooie trouwringen zijn een tastbaar bewijs van jullie liefde voor elkaar.

Witgouden collectie trouwringen

 

Luxe trouwringen van de maand maart

Maart doet wat hij wil, daarom hebben we deze maand gekozen voor een frivole ring, bezet met diamanten. Tenslotte kunnen we in deze maand allemaal wat meer licht gebruiken. De straling van de diamanten doet ons gevoel zeker goed. Luxe en unieke  trouwringen met prachtige diamanten.

Natuurlijk hebben we nog veel meer ringen. We hopen dat u bij het zien van deze trouwring geprikkeld wordt om onze collectie te gaan bekijken.

 Luxe en unieke trouwringen met prachtige diamanten.

Luxe en unieke trouwringen met prachtige diamanten.

Exclusieve collectie trouwringen

 

Extravagante, tweekleurige trouwringen van de maand februari

Je gaat niet over één nacht ijs als je trouwringen gaat kopen. Je wilt verzekerd zijn van je keuze.  Dit is een ring die bij jullie moet passen.  Voor een avontuurlijk paar met lef, een extravagante,  bicolor trouwring van wit- en geelgoud met een schitterende ijsmattering als afwerking. De 5 prachtige, briljant geslepen diamanten van in totaal 0,05 ct staan als sterren aan de hemel om de ijsvlakte te beschijnen.

Extravagante, tweekleurige trouwringen met ijsmattering

Extravagante, tweekleurige trouwringen met ijsmattering

Bijzondere collectie trouwringen

Warme bicolor trouwringen met fonkelende diamanten van de maand januari

Voor deze koude wintermaand hebben we een trouwring uitgekozen die warmte uitstraalt. De stijlvolle 7 mm brede, bicolor trouwring van rood- en witgoud straalt tegelijkertijd warmte en koelheid uit. Het roodgoud doet je denken aan de warmte van een knisperend haardvuurtje, het witgoud geeft de koelheid van de gure wind weer. Dit alles wordt beschenen met een rij fonkelende diamanten van in totaal 0,353 ct die als kaarsen het romantische plaatje compleet maken.

Warme bicolor trouwringen met fonkelende diamanten

Warme bicolor trouwringen met fonkelende diamanten

Bijzondere collectie trouwringen

 

U kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken om de ringen te komen bekijken. Dit kunt u doen via onze online-agenda of bellen naar tel. nr. 0528-391222

Top collectie trouwringen
Bezoek onze unieke trouwringen studio met de grootste en meest exclusieve collectie van Nederland. T. 0528-391222
E. info@rozenhoftrouwringen.nl
Plan online uw afspraak 
Openingstijden van maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur (op afspraak)