Droomtrouwringen van de maand

Droomtrouwringen bij Rozenhof Trouwringen

U ziet een plaatje van een fantastische trouwring, de trouwring  van uw dromen. Als een mooie droom kwam deze ring voorbij. De wens van uw hart.

U kunt onze collectie trouwringen komen bekijken. Er zit vast een droomring voor u bij!

 

Doomtrouwringen bij Rozenhof trouwringen

Doomtrouwringen bij Rozenhof trouwringen

Mooiste trouwringen van de maand december

December, de feestmaand van het jaar. Prachtig versierde kerstbomen en overal twinkelende lichtjes in de tuinen, dat vraagt om een diamanten ring.
Voor de heer; een strakke witgouden trouwring van 5,8 mm breed. Voor de vrouw is een schitterend veld met 40 glinsterende diamanten van 0,32 ct in deze strakke, witgouden trouwring gezet. Liever een rood- of geelgouden ring, dat kan natuurlijk ook.
De twinkeling in de ogen van uw aanstaande vrouw is natuurlijk het mooist, maar deze trouwring komt daar vlak achteraan.

 

Strakke witgouden trouwringen met diamanten

Strakke witgouden trouwringen met diamanten

Diamanten collectie trouwringen

Betaalbare trouwringen van de maand november

November, een maand waarin je ’s ochtends het liefst nog even onder je dekbed kruipt, terwijl de gure wind rond het huis waait. Deze maand wordt niet voor niets ook wel de dolmaand of de windmaand genoemd. De perfecte ring voor deze maand komt daarom uit onze sueño collectie.
De trendy witgouden trouwringen met matte finish zijn 5,5 mm. Breed. De briljant geslepen diamant van 0,03 ct. in de dames trouwring lijkt als een fonkelende ster te zweven.
Zonder dollen, droom maar rustig verder over deze trouwringen.

Witgoud trouwringen met diamant

Witgoud trouwringen met diamant

Witgouden collectie trouwringen

Prachtige trouwringen voor de maand oktober

De maand oktober staat bekend als de wijnmaand en of u nu van witte wijn houdt of van rode wijn, deze ring heeft de kleuren van beide wijnen in zich.
De prachtige bicolor trouwringen bestaan uit banen roodgoud en witgoud. In de dames trouwring zijn, in het dieper gelegen gedeelte, briljant geslepen diamanten gezet van 0,353 ct.
Als jullie straks proosten op een lang en gelukkig huwelijk met een glas champagne of rode wijn in jullie hand met deze prachtige trouwringen om jullie vinger, dan kun je nog maar één woord zeggen, santé!

Exclusieve trouwringen met diamanten

Exclusieve trouwringen met diamanten

Diamanten collectie trouwringen

Klassieke trouwringen van de maand september

Op de derde dinsdag van september is het weer Prinsjesdag. De troonrede zal weer uitgesproken worden, waarin de regering zijn regeringsbeleid kenbaar zal maken voor het komende jaar. Waarschijnlijk zal de glans in het leven voor veel mensen steeds minder worden.
Maar niet voor uw trouwring! Wij hebben voor de trouwring van de maand september een ring gekozen die de glans in uw huwelijk brengt. De klassieke dames trouwring is bezet met een mooie briljant geslepen diamant.
Ons beleid voor september is meer glans in uw leven.

Klassieke glanzende trouwringen met mooie briljant

Klassieke glanzende trouwringen met mooie briljant

Diamanten collectie trouwringen

Trouwringen met diamanten van de maand augustus

De prachtige spreuk van de maand augustus is; geeft augustus niet veel regen, maar wel veel zonneschijn, dan krijgen we zeker goede wijn.

Wat is er mooier dan in deze warmste maand van het jaar te trouwen, met de hele familie buiten op het terras  te zitten en te toasten op nog vele gelukkige jaren samen met een glas koude witte champagne in je hand. Om je vinger, die het glas omklemd, zit deze gracieuze geelgouden trouwring met dieper gelegen vlak van gezandstraald witgoud, waarin bij de dames trouwring 18 briljant geslepen diamanten fonkelen.

Hier proosten wij op een schitterende ring!

Geelgouden trouwringen met schitterende diamanten

Geelgouden trouwringen met schitterende diamanten

Diamanten collectie trouwringen

Roodgouden trouwringen van de maand juli

Juli, de maand die vernoemd is naar Gaius Julius Ceasar, maar ook de hooimaand.  Er broeit iets in de lucht in deze maand…..liefde.   Bij deze zinderende emotie hoort een spannende trouwring.
De roodgouden en witgouden golvingen in deze bicolor trouwringen zorgen voor een boeiend effect. De 7 diagonaal geplaatste, briljant geslepen diamanten, schitteren in het felle zonlicht van deze maand.
Een zinderende ring!

1529-002

Prachtige roodgouden en witgouden trouwringen

Diamanten collectie trouwringen

 Rozen trouwringen van de maand juni

Juni wordt ook wel de rozenmaand genoemd. Aan het eind van de lente en het begin van de zomer barst de natuur uit zijn voegen. De knoppen van de rozenstruiken staan de ene week nog op springen, de week erop is het één bloemenzee.

Deze maand voelen wij ons helemaal in ons element met deze prachtige en unieke witgouden ring, bezaaid met rozen, die wij speciaal voor u hebben ontworpen. Deze ring en Rozenhof Trouwringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Net als jullie samen.
De verbindende ring.

Prachtige trouwringen met rozen motief in witgoud

Prachtige trouwringen met rozen motief in witgoud

Bijzondere collectie trouwringen

Bijzondere trouwringen van de maand mei

Dit jaar zal de geschiedenisboeken ingaan als hét jaar dat koningin Beatrix, door middel van het tekenen van de actie van abdicatie, afstand deed van de troon en  kroonprins Willem-Alexander  ingehuldigd werd als Koning. Een plechtige aangelegenheid waar een bijzondere ring van de maand bij hoort.

Deze koninklijke ring  is net zo spontaan van vormgeving als de spontane actie van het koninklijk paar tijdens de koningsvaart in Amsterdam. De ringen van witgoud of geelgoud zijn versierd met sierlijke krullen, welke een vrije vorm hebben. De schitterende briljant geslepen diamant in de dames trouwring lijkt als het ware midden in een kroon te staan.

Een ring met Koninklijke allure!

 

Aparte , bijzondere trouwringen in witgoud of geelgoud

Aparte , bijzondere trouwringen in witgoud of geelgoud

Bijzondere collectie trouwringen

Moderne trouwringen van de maand april

De zomertijd is inmiddels weer ingegaan. Verlangend kijken we  allemaal uit naar warm, zonnig lenteweer. Helaas laat dit lang op zich wachten. April doet wat hij wil!
Vanwege het koele weer hebben wij een meer dan “coole”ring uitgekozen als ring van de maand.
Deze prachtige witgouden trouwring in hoogglans is verkrijgbaar in diverse breedtes en diktes. De dames trouwring is bezet met een rij stralende diamanten.
Een stel van deze mooie trouwringen zijn een tastbaar bewijs van jullie liefde voor elkaar.

Trouwringen met verhaal

Een stel van deze mooie trouwringen zijn een tastbaar bewijs van jullie liefde voor elkaar.

 

Trouwringen met verhaal

Trouwringen met verhaal

Bijzondere collectie trouwringen

 

Perfecte trouwringen van de maand maart

Overal in de weilanden zie je nu de lammetjes dartelen, de energie spat eraf. De oerkracht van de moeder is eraan te pas gekomen om deze wondere wezentjes geboren te laten worden zodra de eerste warme zonnestralen na de koude wintermaanden weer goed voelbaar worden.

De mooie geelgouden Keltische trouwringen uit onze Amor Diseño collectie passen perfect bij deze maand. De Keltische spiraal die in deze ring verwerkt is, staat symbool voor kracht, energie en beweging.
De trouwring van deze maand heeft een organische afwerking waardoor de hoogglans spiraal extra opvalt. Aan het eind van de spiraal is een briljant geslepen diamant geplaatst wat de ring nog meer kracht geeft. Door ieder een helft van het symbool te dragen, weet je elkaar altijd te vinden.

Elegante trouwringen met schitterende diamanten

Elegante trouwringen met schitterende diamanten

Bijzondere collectie trouwringen

 

Stijlvolle trouwringen van de maand februari

Carnaval breekt los in een groot gedeelte van ons land. Betogen worden in dialect gehouden, overal spelen dweilorkesten en er zijn prachtige optochten.  Plezier viert de boventoon.

Dus voor deze maand geen strakke ring, maar een bijzonder en stijlvol swingende ring van geelgoud en witgoud met golvende banen en afgewerkt met een fijn reliëf. Als verlichte sterren op dit swingende pad is de dames trouwring verrijkt met 5 briljant geslepen diamanten.

Swing it out!

Bijzondere trouwringen

Bijzondere trouwringen

Stijlvolle collectie trouwringen

Witgouden trouwringen van de maand januari

In januari waait de koude, gure wind over het vlakke Drentse land waar Rozenhof Trouwringen is gevestigd. Deze maand staat bekend om de meest deprimerende maand van het jaar, maar als je deze trouwringen ziet is het blijdschap alom wat je voelt.
De witgouden trouwringen met een breedte van 6 mm en 9 briljant geslepen diamanten van 0,35ct zien er koel uit, maar de prachtige diamanten stralen ook bij een ijskoude dag, zodat je warm van binnen wordt.

Witgoud trouwringen met diamanten

Witgoud trouwringen met diamanten

Witgouden collectie trouwringen

U kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken om de trouwringen te komen bekijken. Dit kunt u doen via onze online-agenda of bellen naar tel. nr. 0528-391222

Droomtrouwringen collectie 
Bezoek onze unieke trouwringen studio met de grootste en meest exclusieve collectie van Nederland. T. 0528-391222
E. info@rozenhoftrouwringen.nl
Plan online uw afspraak 
Openingstijden van maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur (op afspraak)