Mooiste trouwringen van de maand

Mooiste trouwringen bij Rozenhof Trouwringen

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de ringen uit onze collectie waarvan wij vinden dat ze een mooie weergave geven van welke ringen wij in onze collectie hebben. Elke maand laten we u een ring uit een andere categorie zien, waarvan wij vinden dat deze ring onder uw aandacht gebracht moet worden. Onze hele collectie omvat 2500 trouwringen, teveel om u even te laten zien. Wij hopen u zo een glimp van onze mogelijkheden te hebben kunnen laten zien.

Naam trouwringen van de maand december

Naamringen trouwringen bij Rozenhof Trouwringen

Korte dagen, lange nachten. Je naam voor altijd in mijn gedachten.

Met persoonlijke naamringen ben je altijd bij elkaar. Een streling van je ring met de naam van je geliefde erin, doet je gedachten afdwalen naar de eerste keer dat je elkaar ontmoette. Zijn lach en twinkelende ogen waar je op slag verliefd op werd. Haar prachtige naam die je wel van de daken wilt schreeuwen als je denkt aan dat eerste moment van verliefdheid. Die naam wil je voor altijd bij je dragen.

Onze naamringen zijn verkrijgbaar in diverse goudkleuren, met of zonder diamanten. De dikte en breedte kunnen u ook helemaal zelf bepalen, net zoals de manier waarop u de naam in de ring wilt hebben.
Persoonlijke trouwringen

Naam trouwringen

Strakke , witgouden trouwringen van de maand november

Strakke, witgouden trouwringen bij Rozenhof Trouwringen

De nevelmaand is begonnen. De witte wieven zweven over de weilanden of hangen mysterieus tussen de bijna kale bossen. Boven kleine boeren slootjes en volgelopen beekjes hangen flarden van mist. De vertaling van deze mist is goed te zien in matte, witgouden trouwringen. Deze strakke, witgouden trouwringen hebben een mistige, matte finish. Als lichtpuntje is een stralende, briljant geslepen diamant in de ring gezet, die als een zon de mist laat open breken.
Witgouden trouwringen

Strakke witgouden trouwringen

Tricolor trouwringen van de maand oktober

Tricolor trouwringen bij Rozenhof Trouwringen

In deze tijd van het jaar zijn de bomen prachtig gekleurd en dwarrelen de bladeren in felle kleuren naar omlaag.

De prachtige tricolor trouwringen zijn net zo mooi van kleur als de herfstbladeren. Het warme geel- en roodgoud en daar tussenin het koele witgoud als rivier van regenwater. Een schitterende, princess geslepen diamant beschijnt dit alles, zodat de kleuren nog mooier uitkomen.
Exclusieve trouwringen

Tricolor trouwringen

Romantische trouwringen van de maand september

Romantische trouwringen bij Rozenhof Trouwringen

Rozen symboliseren romantiek. Deze trouwringen stralen één en al romantiek uit. De romantische rozenringen kunnen uitgevoerd worden in koel witgoud of warm rood- of geelgoud. De rozenpracht van de dames trouwring wordt nog mooier door de zetting van briljant geslepen diamanten  als schitterende rozenhartjes. Voor de nuchtere man worden de rozen aan de binnenkant van de ring gezet. De ring wordt verder uitgevoerd in mat witgoud met een geelgouden smalle band met hoogglans finish.

Deze rozen zullen nooit verwelken, uw liefde voor elkaar blijft altijd bestaan!
Romantische trouwringen

Romantische trouwringen

Handgemaakte trouwringen van de maand augustus

Door een smid gemaakte trouwringen in drie kleuren goud.  De herenring is strakker van vormgeving  en gemaakt van wit- geel- en roodgoud. De dames trouwring bestaat uit een vlecht van rood-, wit- en geelgoud.
Liefde zonder einde!
Handgemaakte trouwringen

Handgemaakte trouwringen

Persoonlijke trouwringen van de maand juli

Uw hart gaat vast sneller slaan bij het aanzien van jullie persoonlijke hartslag in jullie trouwring  van wit-, rood- of geelgoud met  of zonder diamanten. U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen.
Hartslag trouwringen

Hartslag trouwringen

Schitterende trouwringen van witgoud van de maand juni

Chique trouwring van witgoud. Bijzonder exclusieve trouwringen van witgoud met meer diamanten. De herenring is strak van vormgeving met een matte finish. De dames trouwring is schitterend bezet met een koninklijke diamant in het midden van de ring en aan weerszijden daarvan vele kleinere briljant geslepen diamanten.
Diamanten trouwringen

Bijzondere trouwringen

Stijlvolle solitairring in twee kleuren van de maand mei

Een stijlvolle solitairring in twee kleuren goud. De schittering van de briljant geslepen diamant laat het goud nog meer glanzen.
Verlovingsringen

Stijlvolle verlovingsring

 Krachtige witgouden trouwringen met diamanten van de maand april

U viel voor zijn krachtige uitstraling, hij viel voor haar standvastigheid. Als bouwsteen voor uw huwelijk, zijn deze witgouden trouwringen ontworpen. De ringen zijn 7 mm breed. In de dames trouwring zijn 9 briljant geslepen diamanten geplaatst van 0,05 ct.
Bijzondere collectie trouwringen

Krachtige witgouden trouwringen met diamanten

Symbolische trouwringen van de maand maart

Maart is de lentemaand, de zon speelt in deze maand een belangrijke rol in de keuze van onze ring van de maand.  Het Egyptische oog van Ra, welke in het oude Egypte de vrouwelijke zon symboliseerde, staat centraal in deze 5 mm brede, witgouden ring.  De ring is fraai bewerkt met een lijn in de vorm van dit Egyptische oog van Ra. In de dames trouwring zijn in het oog drie briljant geslepen diamanten van tezamen 0,018 ct gezet zodat deze nog meer gaat spreken.
Bijzondere collectie trouwringen

Witgouden symbolische trouwringen

Kloppende hartslag trouwringen van de maand februari

Als symbool voor uw liefde voor elkaar vinden wij dit unieke trouwringen voor de maand februari. Trouwringen met de hartslag van het speciale moment dat u elkaar in de ogen keek. Een bijzonder moment om nooit te vergeten, vereeuwigd in uw trouwringen. De ringen zijn verkrijgbaar in roodgoud, geelgoud of witgoud en in diverse breedtes. Met of zonder diamant. Geheel naar uw eigen ontwerp.
Hartslag trouwringen

Kloppende hartslag trouwringen

Aparte, abrikooskleurige ringen met carbon van de maand januari

In jouw donkere ogen zie ik het licht! Deze abrikooskleurige trouwringen die we uitgekozen hebben voor deze maand, vallen op door de combinatie met het zwarte carbon. De ringen zijn 7 mm breed. In de dames trouwring zijn in het abrikooskleurige goud, 5 briljant geslepen diamanten gezet van in totaal 0,034 ct.
Bijzondere collectie trouwringen

Aparte, abrikooskleurige ringen met carbon


Mooiste collectie trouwringen
Bezoek onze unieke trouwringen studio met de grootste en meest exclusieve collectie van Nederland.
T. 0528-391222
E. info@rozenhoftrouwringen.nl
Plan online uw afspraak 
Openingstijden van maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur (op afspraak)