Trouwringen met diamant

Zoekt u trouwringen met diamant?

Een diamanten trouw ring kopen verliefden bij de Rozenhof Trouwringen

Rozenhof Trouwringen heeft de grootste collectie trouwringen (met en zonder diamant) in heel Nederland. Van verloving tot huwelijk, u wilt dat elke moment mooi en vlekkeloos verloopt. Het aankopen van een trouwring speelt daarbij zeker een grote rol. Zoekt u trouwringen met diamant dan zult u deze zeker vinden binnen onze collectie. In onze mooie, gerestaureerde boerderij met een fraaie tuin eromheen kunt u rustig onze volledige collectie ontdekken. Met 40 jaar ervaring kunt u zeker zijn van een mooie collectie met kwaliteitsvolle ringen tegen een zachte prijs en dit op een bijzondere locatie. Benieuwd naar onze collectie? Die staat volledig online!


Diamanten trouwringen

Schitterende trouwringen


Unieke trouwringen met diamant

Door toevoeging van een mooie edelsteen wordt uw trouwring extra bijzonder. Diamanten staan bij een bruiloft in een ring symbool voor een baken van onverwoestbare liefde. Zo’n ring kopen doet u niet zomaar. Rozenhof Trouwringen werd in 2002 opgericht door Theo Verbree en zijn vrouw Edita. Persoonlijk contact staat centraal wanneer u bij hen uw ringen komt kiezen. Wij kunnen uw ring graveren of aanpassen naar wens. Ook het aankopen van trouwringen met diamant kan een romantisch moment zijn voor u beiden. In de intimiteit van onze ontvangstruimte kunt u onze volledige collectie in alle rust bekijken. Naast dit huwelijksjuweel hebben we ook verlovingsringen, vriendschapsringen en naamringen. Welke soorten ringen we hebben? Kijk onder andere naar:

Bel vandaag nog voor trouwringen met diamant

Bij het uitzoeken van deze ringen voor het leven neemt u graag de tijd om zeker te zijn van een kwaliteitsvolle en mooie ring. Wij nemen die tijd voor u. Moet u ver reizen? Dan bieden wij u met plezier een brandstofvergoeding aan. Contacteer ons vandaag nog of maak vrijblijvend een afspraak.


Opvallende diamanten trouwringen

Solitaire trouwringen


Mooiste collectie trouwringen
Bezoek onze unieke trouwringen studio met de grootste en meest exclusieve collectie van Nederland.
T. 0528-391222
E. info@rozenhoftrouwringen.nl
Plan online uw afspraak 
Openingstijden van maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur (op afspraak)