Trendy trouwringen van de maand

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe “trouwringen van de maand” pagina! Hier zal de verzameling van alle trends plaatsvinden en zo blijft u op de hoogte van de laatste hypes. Lees vooral verder en iedere maand zal er één trouwringenset uit onze collectie worden toegevoegd aan deze verzameling zodat jullie up-to-date blijven van de ontwikkelingen in weddingland.

Elegante trouwringen van de maand januari

Januari, alle feesten en partijen zijn afgelopen en we komen allemaal weer even tot rust in deze maand. En wat is er nu leuker om in deze rustige maand lekker te oriënteren op het gebied van trouwringen? Inderdaad, niets! Als u het ons vraagt natuurlijk..

Deze maand gaat het trouwringenpaar over elegantie: Een verzamelnaam voor alle trends die komen gaan. En in deze set zien wij overduidelijk elegantie stralen, let maar op!
Deze trouwringen beschikken namelijk over chique en klasse! Kijk bijvoorbeeld naar die mooie smalle trouwring met een stralende diamant die is gecombineerd met een andere schitterende ring. Samen worden ze één en zijn ze zeer elegant. Wie wil dat nu niet??

Elegantie..

Elegantie..

Stoere trouwringen van de maand februari

De maand februari is weer aangebroken, een maand waarin de liefdesdag plaatsvindt. Namelijk 14 februari, valentijnsdag!  En velen van jullie zijn vast van plan om een afspraak te maken op deze mooie liefdesdag zodat jullie eindresultaat van de trouwringen steeds dichterbij komt. Hier kunnen jullie alvast wat inspiratie opdoen.

Deze maand gaan wij het namelijk hebben over stoere trouwringen en dan in combinatie met een ander materiaal. In deze set ziet u namelijk carbon!  Een witgouden trouwring met carbon in een golvende beweging, erg stoer! En dan voor de bruid een mooie diamant die de trouwring voor haar prachtig zou laten stralen. deze set is een echte optelsom met van alles moois net als jullie: You + Me = the perfect match!

Stoere trouwringen

Stoere trouwringen

Triset trouwringen van de maand maart

Maart, de derde maand van het nieuwe jaar alweer! Langzaam komt men weer regelmatig buiten, als het weer tenminste goed is. Want maart staat bekent om een maand waarin het weer een grote verrassing is. En daar hebben wij ons onderwerp op gebaseerd, want deze maand bespreken we de populaire triset voor jullie. Een triset is een trouwringenset voor de bruid die veel verschil kent, net zoals het weer in maart. De set bestaat -zoals de naam al zegt- uit drie ringen en hieronder ziet uw een van voorbeeld van zo’n schitterende set!

Want waarom zou u voor één of voor twee ringen gaan als je ook voor drie kunt gaan? Precies, dat is de reden waarom deze set een echte trend is. De bovenste ring is niet bezet met diamanten. maar no worry’s want de andere ringen maken dit weer helemaal goed. In de middelste ring schittert een prachtige diamant in een mooie zes poot zetting en deze zal dan ook de meeste ogen verblinden. Maar dan krijgen we als laatste nog een memorie ring, eentje die rondom is bezet met de edelsteen diamant. Dit alles bij elkaar is de perfecte combi voor een bruid die zeker niet bang is om op te vallen.

Een prachtige triset

Een prachtige triset

Krachtige trouwringen van de maand april

Eindelijk! de lammetjes worden geboren, de narcissen bloeien en het zonnetje komt weer vaker tevoorschijn. Iets waar we erg blij van worden, toch? Rozenhof Trouwringen in ieder geval wel en daarom hebben we deze maand trouwringen uitgezocht met een eigen kracht. Want niet alleen mannen bezitten over kracht, alhoewel zij vaak wel de meeste spiermassa hebben opgebouwd natuurlijk. Maar de dames beschikken ook over kracht alleen vaak niet vanuit de sportschool. Vandaar dat we deze maand voor het thema krachtig hebben gekozen.

Deze trouwringen geven echt de definitie aan van krachtige trouwringen. De ring voor de bruidegom is ijsmat en vervaardigd uit witgoud en die breedte maakt hem super stoer! De trouwring voor de bruid is natuurlijk bezet met een diamant, maar deze is echt uitbundig mooi. De diamant is namelijk in een zetting met 4 poten gezet waardoor het lijkt alsof dat de uitkijktoren van dit trouwringenpaar is. En hierdoor wordt bevestigd dat vrouwen ook kracht uitstralen. Deze set is meer dan alleen twee trouwringen maar staat ook voor een symbolisch aspect: Kracht!

Krachtige trouwringen

Krachtige trouwringen

Smalle trouwringen van de maand mei

In de maand mei vindt het hoogtepunt van bloemen plaats, komen de festivals langzaam op en gaan de terrasjes weer lekker vol zitten. Al met al is het meestal een maand met veel gezelligheid en een zomersgevoel. Deze maand heeft Rozenhof Trouwringen smalle trouwringen voor jullie verzameld, want dit is dé trend dit jaar!

Op de onderstaande afbeelding ziet u wat we met smalle trouwringen bedoelen. Deze trouwringen zijn uitgevoerd in geelgoud en vormen samen een mooie subtiele trouwringen set door -je raadt het al- de smalle breedte! In de trouwring voor haar zijn nog een aantal diamanten geplaast wat een mooie chique uitstraling vormt. Minimalistischer dan vorige maand maar even trendy! Kom langs bij Rozenhof Trouwringen en kom erachter welke breedte het mooist bij jullie staat.

Smalle trouwringen

Smalle trouwringen

Trouwringen met parelrand van de maand juni

De maand juni is aangebroken en vele mensen kijken uit naar de lange zomer vakantie die op ze aan het wachten is om vervolgens te vertrekken naar een prachtig land met een heerlijk klimaat. Of vieren jullie jullie bruiloft in deze mooie periode? Zoja,  alvast gefeliciteerd met jullie huwelijk! Deze maand hebben wij trouwringen met een parelrand voor jullie verzameld, want de parelrand heeft een echte comeback gemaakt.

Hieronder ziet uw  schitterende trouwringen sets met zo’n bijzondere parelrand! Rozenhof Trouwringen beschikt over een gehele collectie van trouwringen met parelranden en zijn echt super trendy op dit moment!

Trouwringen met parelrand

Diamanten trouwringen van de maand juli

Juli, de maand waarin de meeste huwelijks reizen plaatsvinden, een zeer unieke gebeurtenis! Maar voordat je op huwelijksreis gaat, zal je eerst moeten trouwen, hé wat vervelend! Jij en je aanstaande zijn bij jullie bruiloft natuurlijk ook trouwringen nodig, want trouwen zonder trouwring is toch geen trouwen? De trouwring is namelijk een symbool van verbintenis met je aanstaande, je wilt diegene haar naam wel van de daken af schreeuwen. Inderdaad, dit klinkt allemaal een beetje overdreven he? Vandaar dat we het deze maand gaan hebben over diamanten trouwringen, voor de bruid die niet bang is om op te vallen.

Dit is zo’n gevalletje van ‘ik ben niet bang om op te vallen’ ring. Want kijk toch eens naar deze schitterende geelgouden trouwringen met dat sprankelende veld diamanten. Wij zijn helemaal verliefd op dit stelletje! En hoe zit dat bij jullie?

Trouwringen met schitterende diamanten

Minimalistische trouwringen van de maand augustus

De maand augustus is aangebroken en iedereen geniet van het zomerse weer, heerlijk! De terrasjes zitten vol, de ijsco’s rollen over de toonbank en de bikini’s vliegen de winkel uit. Rozenhof Trouwringen dacht deze maand: De zon is zo op de voorgrond en aanwezig, dus laten we deze maand gaan voor een minimalistische trouwring.

Zo hebben we weer een beetje contrast in trouwringenwereld, want dat is iets waar onze goudsmid van houdt: Contrast! Tadaa, een smalle geelgouden trouwringen set die gematteerd is en voor de bruid een kleine diamant van 0,01 ct en voor de bruidegom een iets bredere ring. We zeiden toch dat onze goudsmid hier van houdt? Precies, een mooi minimalistisch stelletje want jullie liefde is al groots genoeg. Geniet nog van de laatste echte zomermaand, groetjes vanaf het landgoed ‘De Rozenhof’.

Minimalistische trouwringen

Fantasie trouwringen van de maand september

De maand waarin de laatste zomerdagen voorbij vliegen en iedereen zich weer aan het hervatten is na een heerlijke zomer! Want wat was het heerlijk weer in ons kikkerlandje zeg. Rozenhof trouwringen vond het wel heel erg mooi weer, de weersvoorspellingen namen wij in het begin zelfs niet eens serieus. Deze maand gaan we de fantasie trouwringen in de schijnwerpers zetten; want die zwoele zomerdagen hadden ook wel een beetje fantasie, toch?

De trouwringen set hieronder beschikt over zo’n fantasie ring. In deze trouwringenset is de ring voor haar vol van fantasie. De trouwringen zijn vervaardigd van wit- en geelgoud en de ring voor haar is versierd met velden van diamanten. Een prachtige trouwringenset waarbij de ringen elkaar zeer goed aanvullen.

Fantasie ring

Bewerkte trouwringen van de maand oktober

De maand waarbij de bladeren van de bomen langzaam verkleuren en op de grond vallen, de maand die wordt afgesloten met Halloween; we hebben het natuurlijk over oktober! Deze maand gaat Rozenhof Trouwringen de trouwringen met een bewerking de aandacht geven. Tegenwoordig kiest men steeds vaker voor een trouwring met een motief of bewerking dus leek ons dit een perfect moment om jullie daar wat meer over te vertellen. Benieuwd? Lees dan vooral verder..

Deze schitterende trouwringen hebben een bijzondere eigenschap; de rozen bewerking! Super trendy en natuurlijk lekker toepasselijk bij onze bedrijfsnaam Rozenhof Trouwringen. De geelgouden bewerking steekt prachtig af bij de witgouden ondertoon. Komt u ook een keertje langs bij Rozenhof Trouwringen? Gezellig, vergeet niet een vrijblijvende afspraak te maken, door een belletje te plegen naar ons, een mailtje te sturen of maak een afspraak via onze gemoderniseerde website bij de online agenda!

Trouwringen met een rozen bewerking

Koele witgouden trouwringen van de maand november

De maand november is alweer ingegaan, de bladeren hebben de bomen verlaten en het wordt steeds koeler in ons koude kikkerlandje. Deze maand laten wij weer een prachtige set trouwringen zien in een mooie koele witgouden kleur! Want naast dat de trends dit jaar warm en elegantie uitstralen, vinden veel bruidsparen die koele trouwringensets ook erg gaaf!

Zie de onderstaande afbeelding en u weet waar wij deze maand voor koele witgouden trouwringen kiezen. Een smalle ring in een witgouden kleur met een matte afwerking, dat klinkt een beetje eentonig, maar deze set beschikt over een ware uitstraling. De diamant lijkt te zweven tussen het edelmetaal van de ring, dit noemt Rozenhof Trouwringen in trouwringenland ook wel een spanzetting! Benieuwd naar meer informatie? Contacteer Rozenhof Trouwringen of bekijk onze collectie en anders tot volgende maand!

Koele witgouden trouwringen

Roodgouden trouwringen van de maand december

Woehoe! De laatste jaar van het jaar is aangebroken en dat betekent dat helaas de trendy trouwringen van de maand ook tot einde zal komen. Maar maakt u zich maar geen zorgen, volgend jaar zal Rozenhof Trouwringen natuurlijk weer maandelijks voor u elke maand een trourwingenpaar aan het licht brengen. Wij doen dat met alle liefde! Oke, waar zijn we ook alweer gebleven? Ohja, we sluiten dit jaar af met roodgouden trouwringen! Waarom? Because that color is , just like fire, that hot.

Het trouwringenpaar hieronder heeft die schitterende kleur, genaamd roodgoud! Zeer trendy en erg chic met als kers op de taart die stralende diamanten gedurende de gehele ring. Rozenhof Trouwringen beschrijft het als: Adembenemend!!  Wij wensen u de gezelligste feestdagen toe en alvast een gelukkig nieuwjaar! Ohja en bruidegoms, zorgen jullie wel voor een beetje romantiek tijdens deze feestelijke maand? Denk bijvoorbeeld aan een prachtig juweel.

Roodgouden trouwringen