Witgouden trouwringen

De mooiste trouwring van witgoud bij Rozenhof Trouwringen

Wij maken voor u de perfecte trouwring van witgoud

Een trouwring van witgoud is tegenwoordig zeer populair. Geen wonder, want het is een bijzonder edelmetaal met een exclusief voorkomen. Rozenhof Trouwringen helpt u graag met het vinden van uw ideale trouwring van witgoud. Om toch te zorgen dat het een uniek ontwerp is kunnen onze goudsmeden voor u een exclusieve ring maken. Ook voor geelgoud, bicolor, roodgoud en groengoud kunt u bij ons terecht.

Bekijk ons assortiment online

U kunt onze hele collectie van ambachtelijke ringen online bekijken. Zo heeft u alvast een idee wat voor trouwring van witgoud het best tot u spreekt. Natuurlijk kunt u bij het bezoek aan ons landgoed Rozenhof aangeven hoe uw ideale trouwring er precies uit moet komen te zien. Onze professionele goudsmid gaat met die aanwijzingen aan de slag. Als juwelier gespecialiseerd in trouwringen zijn wij bovendien ingeschreven bij de Nederlandse Trouwbranche Organisatie, het NTBO.

Persoonlijke service

Als u op bezoek komt op ons landgoed verwelkomen wij u met een drankje. Hierna kijken wij gedurende twee uur naar ons betaalbare assortiment. Tijdens dit proces kiest u welke trouwring van witgoud u perfect bij u vindt passen. Omdat alleen u gedurende deze tijd aanwezig bent worden wij niet gestoord door andere klanten. Al onze aandacht ligt bij u.

Aarzel niet langer

Maak van het kiezen van uw trouwring een bijzondere dag. Bel daarom nu om een afspraak voor een bezoek te maken naar 0528 -391222. Een e-mail sturen kan ook naar info@rozenhoftrouwringen.nl. Op onze website vindt u bovendien een digitaal agenda waarop u zelf het ideale moment kunt uitkiezen.


Witgouden collectie trouwringen

Mooie witgouden trouwringen met drie diamanten

Mooie witgouden trouwringen met drie diamanten

Witgouden symbolische trouwringen

Witgouden symbolische trouwringen

Trouwringen in witgoud

Trouwringen in witgoud

Rozenringen

Klassieke witgouden trouwringen met diamant

Klassieke witgouden trouwringen met diamant

Betaalbare trouwringen

Betaalbare trouwringen

Bezoek onze unieke trouwringen studio met de grootste en meest exclusieve collectie van Nederland.
T. 0528-391222
E. info@rozenhoftrouwringen.nl
Plan online uw afspraak 
Openingstijden van maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur (op afspraak)