Trouwringen Assen

Op welke manier uw dan ook opzoek gaat naar trouwringen in Assen, Rozenhof Trouwringen helpt u met alle liefde en kennis natuurlijk. Want trouwringen draag je immers je hele leven, de juiste keuze is dus wel van belang. Rozenhof Trouwringen beschikt over 40 jaar ervaring in de trouwringenwereld en heeft inmiddels een collectie die uit meer dan 2500 modellen bestaat. Voor ieder wat wils!

Mooie triset trouwringen met een luxe uitstraling.

Witgouden trouwringen Assen

Trouwringen Assen bestaat grotendeels uit witgouden trouwringen, ringen met een mooie koele witte kleur en versierd met sprankelende diamanten. Het materiaal witgoud is het ideale symbool om de verbondenheid tussen jullie tweeën te benadrukken. Rozenhof Trouwringen biedt ook erg veel witgouden trouwringen aan in verschillende stijlen. Kom een keertje langs!

Diamanten trouwringen Assen

Die schittering in trouwringensets, hetgeen dat de show steelt en de glimlach van de bruid nog breder zal maken. We spreken hier over dé diamant! En als je vanuit Assen de oprijlaan van landgoed de Rozenhof oprijdt, en je de showroom binnenstapt dan zal je omringt worden door deze schitterende edelsteen! Briljant geslepen of toch princess? Vraag naar de mogelijkheden en wij helpen je graag verder!

Trouwringen kopen in Assen

Bijzondere collectie trouwringen
Bezoek onze unieke trouwringen studio met de grootste en meest exclusieve collectie van Nederland.
T. 0528-391222
E. info@rozenhoftrouwringen.nl
Maak een afspraak via onze website wanneer het jullie uitkomt online agenda
Openingstijden van maandag t/m zondag van 10.00 tot 22.00 uur (op afspraak)