Unieke trouwringen van de maand

Happy new year tortelduifjes! Hoe is het met jullie trouwplannen? Het nieuwe jaar is ingegaan en jullie hebben vast als voornemen om dé perfecte trouwdag te organiseren. Bij een trouwdag komt heel veel kijken, maar een van de belangrijkste dingen zijn trouwringen natuurlijk! Dit jaar gaat Rozenhof Trouwringen jullie elke maand een uniek trouwringenpaar uit onze collectie laten zien. Een trouwringen set waarvan wij vinden dat het een plekje verdient in de spotlights. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en bekijk maandelijks deze blogpost om niets te missen.

Speciale trouwringen van de maand januari

Het nieuwe jaar is aangebroken en iedereen begint met zijn of haar goede voornemens: sporten, gezond eten en vrolijk zijn. We kennen het allemaal, het is niet zo speciaal meer. Maar Rozenhof Trouwringen heeft deze maand juist iets speciaals voor jullie in petto. Want wij showen jullie deze maand de meest speciale trouwringen bij Rozenhof Trouwringen!

Deze witgouden trouwringen set behoort tot speciale collectie van Rozenhof Trouwringen. De trouwring voor de bruidegom is redelijk neutraal, echter  is deze trouwring gematteerd en gepolijst. De trouwring voor de bruid is zeer extravagant, vol met diamanten. Wij vinden het prachtig!!

Speciale trouwringen

Witgouden trouwringen van de maand februari

e tweede maand van het jaar is alweer ingegaan, namelijk februari. In deze maand vindt dé dag van de liefde plaats: Valentijnsdag! Vroeger kreeg  u wellicht een kaart of een bos rozen, maar nu kunt uw op valentijnsdag trouwringen uitzoeken met uw geliefde! U kunt op 14 februari een vrijblijvende afspraak maken bij Rozenhof Trouwringen. Deze maand gaan wij de witgouden trouwringen in het zonnetje zetten!

Zie bijvoorbeeld deze schitterende trouwringen vervaardigd van witgoud. De diamanten in trouwring voor de bruid zal dit trouwringenpaar doen blinken. Rozenhof Trouwringen houdt van deze trouwringenstijl! U ook?

Witgouden trouwringen

Luxe trouwringen van de maand maart

De maand maart is alweer ingegaan, in deze maand begint de lente! Mensen komen weer regelmatig buiten en u als het goed is ook! Want trouwringen uitzoeken doen de meeste bruidsparen niet vanuit huis. Onderweg naar landgoed “De Rozenhof” zal u lammetjes in de wei zien en prachtige voorjaarsbloemen. Een luxe van de natuur! Vandaar dat we het deze maand gaan hebben over de luxe trouwringen van de maand maart.

Zo heeft Rozenhof Trouwringen deze maand gekozen voor trouwringen uitgevoerd in geelgoud. De trouwring voor de mannen is stoer door de breedte en tegelijkertijd heel luxueus doordat deze trouwring zowel gepolijst is als gematteerd. Daarentegen spant de trouwring voor de dames alleen maar luxe uit! De extravagante diamant is dé eyecatcher van deze trouwringen set.

Luxe trouwringen

Bijzondere trouwringen van de maand april

De vierde maand van het jaar is alweer aangebroken en dus ook weer tijd voor een nieuwe “trouwringen van de maand” post. In de maand april is het buiten vaak erg aangenaam om in het zonnetje te zitten. Ook begint het festivalseizoen langzamerhand en vieren we met z’n allen de verjaardag van de koning! Rozenhof Trouwringen vond de maand april best bijzonder en gaat deze maand dus een bijzonder trouwringensetje aan u laten zien.

Dit trouwringenpaar maakt deel uit van onze bijzondere trouwringencollectie. De trouwringen zijn vervaardigd van wit- en geelgoud en dit verschil in kleuren zorgt voor structuur in de ringen. verder zijn zowel de herenring als de damesring prachtig versierd met diamanten voor een stralend effect. In de damesring is een uitstekende diamant in een U-zetting geplaatst met kleinere diamanten ernaast gezet. Shine bright like a diamond!

Bijzondere trouwringen

Tijdloze trouwringen van de maand mei

De maand mei is aangebroken, het heerlijke weer komt er weer aan. Ook is mei een maand waarin veel bruidsparen elkaar het ja woord geven! Al jarenlang staat mei bekend als een populaire maand om de trouwerij te houden. Dus deze maand leek het ons leuk om het over tijdloze trouwringen te hebben. Want tijdloze trouwringen kunnen erg mooi zijn!

Zo is deze trouwring zeer tijdloos, de ring voor hem is glanzend en heeft verder geen versieringen of motieven. De trouwring van haar is iets levendiger en mega elegant door de zwevende diamant. Rozenhof Trouwringen vindt dat tijdloze trouwringen niet saai zijn, bent u het ook met ons eens na het zien van deze trouwringen set?

Tijdloze en elegante trouwringen

Exclusieve trouwringen van de maand juni

Hooray! De maand juni is weer begonnen. Aan alle bruiden van juni 2020: Over één jaar gaat u trouwen!! Wij hopen dat het bij u allemaal goed geplant staat en willen u meegeven dat u vooral niet moet vergeten om te genieten. Uw trouwdag heeft u maar één keer dus tip van Rozenhof Trouwringen: Maak er een feest van! Oké wij hebben weer genoeg gepraat, laten we het hebben over trouwringen! Want dat is natuurlijk ook erg belangrijk en onmisbaar!

Deze maand zijn de exclusieve trouwringen de gelukkigen die een beetje extra aandacht verdienen. Deze trouwringen vallen bij ons in de collectie exclusief. En waarom? Dat gaan we u nu uitleggen. De trouwring voor hem bestaat uit geelgoud en een zwart metaal genaamd carbon. Deze combinatie zien we steeds vaker en is erg populair bij stoere mannen! De trouwing voor haar is prachtig versierd met diamanten. Deze diamanten zijn briljant geslepen en in een railzetting gezet. Dat was het dan voor de maand juni, tot de volgende maand!

Exclusieve trouwringen

Roodgouden trouwringen van de maand Juli

Jaaa, hier zijn we weer! Een nieuwe maand en dus een nieuw onderwerp met een nieuw trouwringenpaar. Deze maand gaan wij voor roodgouden trouwringen, want het is immers Juli he! De maand waarin iedereen de zon opzoekt, en thuis komt met een roodgouden kleur! Nu zonder gekheid, roodgouden trouwringen zijn namelijk immens populair! Het is een ware trend, al meerdere jaren en wij vermoeden dat deze trend ook nog wel is heel erg lang kan blijven. Is dat even handig bij uw trouwringenkeuze!

Dit is een trouwringen set dat niet alleen bestaat uit roodgoud, maar ook uit witgoud. Dat is namelijk een combinatie die heel vaak terugkomt in de trouwringenwereld. Houdt u aanstaande niet van roodgoud alleen bent u helemaal verliefd op deze trend? Dan bestaat er ook de mogelijkheid om de herenring geheel te vervaardigen in witgoud en uw trouwring in roodgoud. Zo heeft iedereen zijn droomtrouwring! En dat is belangrijk, toch? Rozenhof Trouwringen vindt van wel en wij staan dan ook  klaar om u met open armen te ontvangen.

Roodgouden trouwringen

Elegante trouwringen van de maand augustus

Yes! De maand augustus is weer aangebroken, maar helaas is het weer in Nederland niet echt alsof we in augustus leven. He is dat even vervelend! Maar goed, we wij gaan dit weer opkrikken want deze maand komen we met hele mooie trouwringen! Namelijk elegante trouwringen, iedere vrouw droomt ervan. Nietwaar? Laten we maar snel een kijkje nemen!

Deze mooie trouwringen zijn elegant ten top! De verlovingsring is gecombineerd met de roogouden trouwring  en zal samen aan de ringvinger van de bruid gedragen worden. De verlovingsring heeft een uitstekende diamant op 6 pootjes en vangt vele oogjes. Bent u al verliefd? Hier op het landgoed van Rozenhof Trouwringen zijn we in ieder geval stapelgek op deze combi! love….

Elegante trouwringen